כריך סלט קישואים ובצל מטוגן, עם חזה עוף, ירקות טריים ומלפפון כבוש
- מתאים ל: 2 מנות מנות
- זמן הכנה: 15 דקות
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לכריך סלט קישואים ובצל מטוגן, עם חזה עוף, ירקות טריים ומלפפון כבוש ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 2 יח' חזה עוף
- סלט קישואים ובצל מטוגן מסדרת "סלטי השף רפי כהן" של צבר
- בצל סגול פרוס לפרוסות דקות
- חסה קצוצה
- מלפפון כבוש חתוך לפרוסות אורך דקות
- עגבנייה פרוסה דק
- פלפל שחור גרוס
- באגט טרי או כל לחם אחר שאוהבים
אופן ההכנה
1. מניחים את חזה העוף בסיר קטן, מכסים במים ומבשלים על סף רתיחה 5 דקות, רק עד שהחזה מבושל.
2. מוציאים את החזה מהסיר, מייבשים ומפזרים עליו פלפל שחור. לאחר שהחזה הצטנן מעט פורסים אותו לפרוסות רוחב בעובי של כ-1 ס"מ.
3. חוצים את הבאגט לאורך ומורחים אותו בנדיבות בסלט קישואים ובצל מטוגן.
4. מסדרים פרוסות של חזה עוף על סלט הקישואים, מוסיפים את הירקות הטריים ואת המלפפון הכבוש. מהדקים היטב את הבאגט או פרוסות הלחם ומגישים.