חיפוש מסעדה / מציאת שולחן פנוי
חיפוש מתקדם
:
מסעדות, בתי קפה, פאבים וברים
הצטרף לקבוצה בפייסבוק
בתי קפה ברים ואלכוהול כשר אירועים במסעדות מתכונים משלוחים
מסעדות באייפון
מועדון
פורום מסעדות
המומלצים
מסעדות אילתמסעדות לאירועיםפרויקט מטיילים
הסקר שבועי
סושי:


מאמרים ראשיים
שף בשקט
ברים, יין ואלכוהול
קפה ובתי קפה
מסעדות בעולם
סדנאות בישול
אוכלים עם ילדים
מסעדות כשרות
סופרים קלוריות
כלים ומאכלים
מתכונים
מנות ראשונות
מנות עיקריות
תוספות
עוגות, קינוחים, מתוקים
משקאות
מתכוני מסעדות
מתכוני דיאטה
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכונים ל-מנות ראשונות קרות> כריך סלט קישואים ובצל מטוגן עם גבינת קשקבל וחסה אדומה

חיפוש מתכון




שלח לנו מתכון

כריך סלט קישואים ובצל מטוגן עם גבינת קשקבל וחסה אדומה

  • מתאים ל: מנה 1
  • זמן הכנה: 10 דקות
  • רמת מיומנות: קל

מרכיבים

  • סלט קישואים ובצל מטוגן מסדרת "סלטי השף רפי כהן" של צבר
  • פרוסות דקות של גבינת קשקבל
  • חסה אדומה מסולסלת, שטופה ומיובשת היטב
  • לחם פרוס (מאיזה סוג שאוהבים)

כריך סלט קישואים ובצל מטוגן עם גבינת קשקבל וחסה אדומה
אופן ההכנה

1. מורחים בנדיבות סלט קישואים ובצל מטוגן על פרוסת לחם.
2. מסדרים פרוסות של גבינת קשקבל על סלט הקישואים, מוסיפים עלי חסה, סוגרים בפרוסת לחם נוספת ומגישים.


מתאים להכנה עם ילדים



תגובות

חיפוש מסעדה לפי אזורחיפוש מסעדה לפי סוגחיפושים פופולארייםמידע ברשתאודות 2eat
כל הזכויות שמורות ל - 2eat.co.il | תנאי שימוש | מפת אתר מצא אותנו ב-‪Google+‬‏