מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני דגים ופירות ים > פרוסות קרפיונים בשמן זית, כוסברה ורוטב עגבניות

פרוסות קרפיונים בשמן זית, כוסברה ורוטב עגבניות

פרוסות קרפיונים בשמן זית, כוסברה ורוטב עגבניות

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לפרוסות קרפיונים בשמן זית, כוסברה ורוטב עגבניות ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

מנקים את העגבניות וחותכים לקוביות קטנות.
מחממים בסיר את שמן הזית ומטגנים את הבצל והשום, עד לקבלת צבע זהבהב.
מוסיפים את קוביות העגבניות ושאר התבלינים ומאדים כ- 6 דקות.
מוסיפים את רסק העגבניות והיין וממשיכים לאדות על אש קטנה כ-15 דקות.
כשהרוטב מוכן, מורידים מהאש ומוסיפים את הפטרוזיליה והכוסברה הקצוצות.
מגישים את הרוטב עם הדגים.

הערות

אופן ההגשה:
יוצקים את הרוטב על הצלחת, מניחים את הדגים באמצע ומגישים.