מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני דגים ופירות ים > ריזוטו חריימה ופילה קרפיון

ריזוטו חריימה ופילה קרפיון

ריזוטו חריימה ופילה קרפיון

מרכיבים

אופן ההכנה

דג:
מתבלים את הדגים במלח ובגרידת לימון. שמים מעט שמן זית במחבת וצולים את הדג כ- 2 דקות מכל צד.

ריזוטו:
1.מטגנים את בצלי השאלוט והכרישה הקצוצה בשמן זית כ- 2 דקות. מוסיפים אורז לטיגון נוסף של 2 דקות.
2. מוסיפים לאורז את הוורמוט ומבשלים, עד לספיגת כל הנוזלים. לאחר מכן, ממשיכים בבישול, תוך כדי הוספת הציר בהדרגה, עד לספיחת כל הנוזל.
3. מוסיפים את העריסה, לימונים כבושים, פטרוזיליה, פלפל קלוי, הכמון והפפריקה המעושנת. מוסיפים את המיץ לימון.
4. למעוניינים במתכון חלבי- מורידים את האורז מהאש ומוסיפים את החמאה והפרמז'ן, תוך כדי תנועת קיפול. מוסיפים מלח לפי הצורך.

הערות

הצעת הגשה:
מניחים את הריזוטו במרכז הצלחת ומעל את הדג.