מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

כופתאות קרפיון בפול

כופתאות קרפיון בפול

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לכופתאות קרפיון בפול ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

חותכים את הבצל גס ומאדים אותו, עד לקבלת צבע צהבהב. טוחנים את הבצל יחד עם הדגים במטחנה דקה. מוסיפים לדגים את הביצים והמצה ומערבבים היטב, יחד עם הכוסברה הקצוצה.
מוסיפים את התבלינים: מלח, פלפל לבן, אגוז מוסקט ומעט סויה- כמה טיפות.
מגלגלים את התערובת לכופתאות שטוחות.
בינתיים מאדים את הפול במעט מרגרינה, יחד עם בצל קצוץ. מוסיפים יין לבן. מוסיפים מים
(בערך 2 כוסות) ומבשלים את הפול, עד שיתרכך מעט.
מוסיפים את כופתאות הדגים וממשיכים לבשל כחצי שעה על אש נמוכה.
מוסיפים את כל התבלינים והכוסברה, טועמים ומתקנים במידת הצורך.

הערות

המלצה להגשה:
מגישים את הכופתאות על מצע של פול ויוצקים מעל את הרוטב
.