בוקר ירק

בוקר ירק

תיאור המתכון

יש מנות כאלו, מיוחדות במינן, שתמיד חלמתם להכין ולא ידעתם כיצד. לפניכם מתכון שכזה מבית היוצר של טאצה ד'ורו: ביצי עין על מנגולד, תרד, בצל וגבינת ריקוטה.

מרכיבים

אופן ההכנה

הכנת הספינצ'ו:
מטגנים את התרד עד להזהבה (בערך 20 דק') על אש נמוכה, מוסיפים את היין הלבן ומצמצמים לגמרי, מוסיפים שמנת ותבלינים ומצמצמים, עד לקבלת מרקם סמיך.
מוסיפים את הבזיליקום, מנגולד חלוט ובצל מטוגן, מתקנים תיבול.

לוקחים מתערובת הירק ושמים במחבת משומנת ומכינים כמו שקשוקה עם ביצי עין, מוסיפים ריקוטה ומגישים.

המתכון באדיבות
מסעדת טאצה ד'ורו אחד העם 6, נווה צדק, תל אביב הצג טלפון