פילה לברק צרוב

פילה לברק צרוב

תיאור המתכון

מוגש על מצע סלט פרי תפוח האהבה (עגבניות).
מתכון לולנטיין באדיבות השף עומרי שאוקי-
דן גורמה, המרכז הישראלי ללימודים קולינאריים, מרשת מלונות דן.
צילום: טל אסרף.

מרכיבים

אופן ההכנה

• לפרוס את הירקות והפרי לסלט. מוסיפים אגוזים ועשבי תיבול.
• מכינים את הרוטב בנפרד, מתבלים את הסלט ומסדרים על צלחת הגשה.
• מכינים את הדג לצלייה. מתבלים את הדג עם מלח ופלפל שאטה גרוס, מניחים חצאי עגבניות שרי ומכניסים את הדג לתנור, שחומם לחום של 180 מעלות, למשך 12 דקות לצלייה.
• מסדרים את הדג על הסלט ומגישים.

המתכון באדיבות
מסעדת דן גורמה אלחנן 17, מרכז הכרמל חיפה, חיפה הצג טלפון
במסעדות או לקחת במשלוח - כבר 12 שנה - מקסיקנהלחם בשר הרצליה אירועים חדש