כדורי פופקורן

כדורי פופקורן

תיאור המתכון

מתכון להכנת כדורי פופקורן מתוקים,
נישנוש מול הטלוויזיה או קינוח נחמד לארוחה.
(נחשב לממתק של קריסמס)

מרכיבים

אופן ההכנה

לאחר הכנת הפופקורן, שמים אותו בתבנית בתנור עם חום של 200 מעלות כדי לשמור עליו חם.
מערבבים את כל החומרים לדבק בסיר קטן ומבשלים תוך כדי בחישה עד לקבלת עיסה אחידה, שקצת מבעבעת.

כאשר מוכן,
שופכים לתוך התבנית עם הפופקורן את העיסה, ומערבבים כך שהעיסה מרוחה בכל הפופקורן.

ברגע שהטמפרטורה של העיסה והפופקורן יורדת לרמה שניתן לשחק עם הפופקורן בידיים מבלי לקבל כוויה, יש לחלק במהירות את הפופקורן לחלקים ולעגל עם הידיים לכדורים.
לשים לב- יש לבצע במהירות אחרת הכל מתקרש לחתיכה אחת. (גם אז ניתן לחתוך לחלקים, אבל זה פחות יפה.)

הערות

ניתן להחליף את הסירופ או השוקולד בחומרים ממתיקים אחרים, לפי הטעם.

מספיק בערך ל10 כדורים בינוניים.

לחם בשר הרצליה אירועים חדש