שרימפס בארטישוק, ליים ומרווה
- מתאים ל: 2 מנות מנות
- זמן הכנה: 10 דקות
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
מנה יפה, עדינה ומיוחדת, שיכולה להיות משודכת גם לפסטה. מתכון קל ומהיר, העשוי מחומרים זמינים וטריים, שמציעה לנו מסעדת חסילון.
מרכיבים
- 24 שרימפס בלק טייגר נקיים
- 100 גר' חמאה צהובה חתוכה
- 4 לבבות ארטישוק נקיים וחתוכים לפרוסות
- 2 כפיות שום כתוש
- 5 עלי מרווה נקיים
- 1 לימון ליים ירוק פרוס דק
- 1/2 בצל לבן חתוך לרצועות
- 1/2 כוס יין לבן יבש
- מלח ופלפל
אופן ההכנה
מאדים על אש בינונית את כל המרכיבים, למעט מלח, פלפל ויין לבן.
כאשר השרימפס מתחילים לשנות את צורתם, להוסיף את היין ולהרתיח על אש גדולה, עד שמצטמצם ומקבל מרקם של קרם בהיר. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ומגישים- מומלץ עם ניוקי.
המתכון באדיבות
|
מסעדת חסילון
שנקר 14, הרצליה פיתוח
הצג טלפון
09-9507504
|