סלט אנדיב ואנוקי בויניגרט
- מתאים ל: 6-8 מנות מנות
- זמן הכנה: 15 דקות
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
מנה מעודכנת מאד ולכן, מושפעת מטעמו של רוטב הויניגרט. מומלץ להכין רוטב מתקתק על בסיס דבש, אך מתאים גם לכל מתכון אחר של ויניגרט.
מרכיבים
- 4 ראשי אנדיב
- 100 גר' פטריות אנוקי טריות
- כוס רוטב ויניגרט
- המלצה לרוטב ויניגרט מתקתק:
- 1/3 כוס חומץ בלסמי מצומצם
- 3/4 כוס שמן זית או קנולה
- 2 שיני שום כתושות
- 1 כפית דבש
- מלח, פלפל
אופן ההכנה
להפריד את עלי האנדיב ולסדר אותם על הצלחת.
להפריד את פטריות האנוקי ולסדרם מעל האנדיב (אין צורך לבשל או לאדות את הפטריות).
לשפוך מעל את הרוטב בצורה אחידה.
המתכון באדיבות
|
מסעדת לה רלה ג'פה
בת עמי 7, מדרחוב תיאטרון נגה (גשר), יפו
הצג טלפון
050-7803725
|