מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > תוספות > סלטים צמחיים> סלט עלי תרד, עם סלק מבושל ותפו"ע מקורמלים בויניגרט בלסמי

סלט עלי תרד, עם סלק מבושל ותפו"ע מקורמלים בויניגרט בלסמי

סלט עלי תרד, עם סלק מבושל ותפו"ע מקורמלים בויניגרט בלסמי

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לסלט עלי תרד, עם סלק מבושל ותפו"ע מקורמלים בויניגרט בלסמי ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

- שוטפים את עלי התרד היטב וחותכים את הגבעולים הגדולים.
- מבשלים את הסלק בשלמותו, ללא קילוף וללא מכסה, עד שמעבירים סכין והיא עוברת ללא התנגדות, מקררים את הסלק היטב ופורסים אותו לשמיניות.
- מקלפים את התפוחים ומוציאים את הליבה, פורסים את התפוח לעובי של 0.5 ס"מ ומפזרים מעליו סוכר חום, צורבים בתנור חם, עד לקבלת מראה קרמלי חום עדין ומקררים.
- פורסים את הסלרי באמצעות קולפן לרצועות דקות.
- בקערה מניחים את החרדל ביחד עם הדבש והחומץ בלסמי ומערבבים היטב, מזלפים פנימה את השמן, עד לקבלת ויניגרט אחיד ומתבלים במלח ופלפל.
- בקערה מקפיצים את כל הרכיבים של הסלט עם מעט מהויניגרט ומסדרים בקערת הגשה, כאשר התרד למטה ומעליה שאר המרכיבים מסודרים לפי צבעים.

המתכון באדיבות
בית ספר לבישול מכללת השף החרש 8, בניין עתיד, ליד תחנה מרכזית, תל אביב הצג טלפון