פירה עדשים, טחינה ולימון כבוש
- מתאים ל: 4 מנות מנות
- זמן הכנה: חצי שעה
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לפירה עדשים, טחינה ולימון כבוש ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 1 ק"ג עדשים
- 500 גרם תפו"א מקולפים, חתוכים לקוביות
- 1/2 כוס טחינה
- 2 כפות לימון כבוש
- מלח/ פלפל
- 2 צרורות פטרוזיליה קצוצה
- 100 מ"ל שמן זית
- 4 שיני שום כתושות
אופן ההכנה
- מבשלים את תפו"א והעדשים, עד לרכות ומסננים את המים החוצה.
- בסיר נפרד מטגנים קלות את השום בשמן זית, ביחד עם הלימון הכבוש, עד להזהבה.
- מוסיפים פנימה את תפו"א והעדשים ומועכים את כל המרכיבים, עד לקבלת מרקם רך ואחיד.
- מוסיפים את הטחינה והפטרוזיליה ומערבבים לתערובת אחידה.
המתכון באדיבות
|
בית ספר לבישול מכללת השף
החרש 8, בניין עתיד, ליד תחנה מרכזית, תל אביב
הצג טלפון
1-700-500-774
|