מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> פרגיות ממולאות בריבת בצל וקארי

פרגיות ממולאות בריבת בצל וקארי

פרגיות ממולאות בריבת בצל וקארי

תיאור המתכון

מתכון של ''פרתם- הדרכות ואירועים קולינריים''

מרכיבים

אופן ההכנה

ריבת בצל: מאדים בקלחת את הבצל עד לשקיפות. מוסיפים סוכר, קארי, מלח וג'ינג'ר וממשיכים לבשל עד שהסוכר הופך להיות נוזלי. ממלאים את בטן הפרגיות במעט מריבת הבצל. את יתרת ריבת הבצל מעבירים לתבנית אפייה ומשטחים. מערבבים בכוס שמן, כורכום ומעט קארי ומורחים את העופות. מניחים את העופות בתבנית ואופים כ- 40 דקות בחום של 180 מעלות.