ממרח פסטו מקורי

ממרח פסטו מקורי

תיאור המתכון

ממרח על בסיס בזיליקום ושמן זית, מומלץ במיוחד כתוספת לגבינות מלוחות, קל ופשוט להכנה.

מרכיבים

אופן ההכנה

קולים את הצנוברים על מחבת טפלון (ללא שמן) עד להזהבה ומקררים.
טוחנים את הצנוברים במעבד מזון, יחד עם שיני השום. לאחר מכן מוסיפים את כל הירק וטוחנים שוב.
כעת מוסיפים את שמן הזית, טוחנים שוב ולבסוף טוחנים גם את גבינת הפרמזן (להוסיף בחתיכות קטנות).

המתכון באדיבות
מסעדת כפרי הנגב 8, יבנה הצג טלפון