גליאנו פירנצה בגליל

פילה דניס אפוי בתנור

פילה דניס אפוי בתנור

תיאור המתכון

פילה דניס אפוי בתנור, עם מלח גס, פלפל גרוס וצרור טימין. מוגש על מצע של קוביות תפו"א, ברוטב שמנת וקארי. קלאסי לארוחת ערב זוגית וזריזה!

מרכיבים

אופן ההכנה

לוקחים את שתי הפילטים של הדניס, נקיים מעצמות.
מורחים בשמן זית, שמים עליהם מלח, פלפל וטימין.
אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות ל- 12 דקות.
בינתיים קולפים את תפוחי האדמה, מבשלים במים חמים, עד לריכוך, מסננים ומקררים.
במחבת שמים את השמנת, עד לרתיחה, מוסיפים מלח, פלפל, מיץ לימון, ירק קצוץ וקארי.
לאחר צמצום מוסיפים את תפוחי האדמה, מקפיצים ביחד, מניחים על צלחת ומעל את הדניס.
לקישוט המנה אפשר להוסיף שערות בטטה מטוגנות.

המתכון באדיבות
מסעדת לונה כיכר החאן 1, אשקלון הצג טלפון
לאירועים מרגשים בתל אביב, עד 120 איש. כשר. מסעדת ראצ'האירועים בלחם בשר מרינה, הרצליה. עד 200 איש, כשר למהדרין