עוגת שוקולד נוגט עם אגוזי לוז
- מתאים ל: 10 מנות
- זמן הכנה: 30 דקות
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
עוגה לחה ועסיסית שלא מפסיקים לישר...
באדיבות שמרית גולדברג, שפית הבית של ניופאן גורמה.
מתכון עם ניחוח רומנטי,המשאיר טעם מתוק ומלא אהבה.
מרכיבים
- 200 גרם שוקולד מריר 60%
- 200 גרם חמאה
- 4 ביצים
- 1/2 כוס אבקת נוגט
- 2/3 כוס סוכר
- 5 כפות קמח תופח
- 50 גרם אגוזי לוז קלויים
אופן ההכנה
ממיסים במיקרו שוקולד וחמאה, עד שמתקבלת תערובת אחידה והשוקולד נמס.
מוסיפים לתערובת השוקולד אבקת נוגט ומערבבים היטב.
מקציפים במיקסר, במהירות נמוכה, ביצים שלמות וסוכר, מוסיפים את הקמח ובוחשים עד שנבלע בתערובת.
לפזר על העוגה אגוזי לוג שבורים לחצי, לאפות בחום בינוני, כ- 180 מעלות, 20 דקות.