פלאפל לוקוס

פלאפל לוקוס

תיאור המתכון

דג לוקוס קצוץ ידנית ומעורבב בתערובת של פלאפל קלאסית, מטוגן בשמן תירס ומוגש עם סלט ראשד ולבנה כבשים. מנה מתוחכמת ומעולה!

מרכיבים

אופן ההכנה

במטחנת בשר טוחנים חומוס, כוסברה ושום.
מעבירים לקערה, מוסיפים אבקת אפייה + כמון.
קוצצים את הדג ידנית ומוסיפים לתערובת. מערבבים היטב. מניחים במקרר לשעה. יוצרים כדורים ומטגנים בשמן חם 4 דקות. מגישים על לבנה.
מתבלים את הראשד במיץ לימון ושמן זית ומניחים על הפלאפל.

המתכון באדיבות
מסעדת חדר האוכל שאול המלך 23, תל אביב הצג טלפון