טאטאמי טונה

טאטאמי טונה

תיאור המתכון

טרטר טונה טריה ברוטב אסיאתי מעל אורז סושי וקרם וואסאבי. מנת פתיחה מרשימה מהמטבח היפני, המשלבת מרכיבי סושי ללא אצה.

מרכיבים

אופן ההכנה

את אורז הסושי מכינים לפי הוראות היצרן ומקררים לטמפ' החדר. את מריכיב הרוטב מחממים יחד במחבת ומקררים לטמפ' החדר. את דג הטונה חותכים לקוביות ומערבבים עם הרוטב שהוכן וקורר.
לפני ההגשה: מניחים טבעת נירוסטה על צלחת ההגשה ובתוכה בונים את האורז ומהדקים היטב, לאחר מכן את טרטר הדג עם הרוטב ולאחר מכן מכסים בקוויאר השחור. מקשטים את הצלחת עם רוטב וואסאבי ומגישים.

הערות

ניתן להכנה עם סלמון טרי במקום טונה אדומה טריה.
ניתן להכין כמות גדולה יותר ולהגיש בטבעת רחבה יותר לפי הכמות הרצויה.

המתכון באדיבות
מסעדת צ'ויה האסיאתית קרמיניצקי 2, תל אביב הצג טלפון
לחם בשר הרצליה אירועים חדש