אושאב - קומפורט בולגרי - באדיבות מסעדת ויקטוריה
- מתאים ל: 4-6 מנות
- זמן הכנה: 20-30
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לאושאב - קומפורט בולגרי - באדיבות מסעדת ויקטוריה ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 2 כוסות סוכר
- 2.5 ליטר מים
- 100 גרם תפוחים מיובשים
- 100 גרם שזיף מיובש
- 100 גרם צימוקים לבנים
- 3-4 עלי גרניום ריחני
- 1 מקל קינמון
- פלח לימון
אופן ההכנה
מוסיפים למים את הסוכר ומביאים לרתיחה. לתוך המים הרותחים מכניסים את הפירות היבשים ומבשלים על אש קטנה במשך 10 דקות.
למרק מוסיפים פלח לימון, מקל קינמון ועלי גרניום ריחני קשורים בחוט ומכבים את האש. משאירים את האושאב להתקרר באוויר במשך חצי שעה. מוציאים את הלימון, הקינמון והגרניום ומגישים חם או קר.