מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> תבשיל קציצות בשר וגרגירי חומוס בלימון כבוש

תבשיל קציצות בשר וגרגירי חומוס בלימון כבוש

תבשיל קציצות בשר וגרגירי חומוס בלימון כבוש

תיאור המתכון

גרגירי חומוס, קציצות בשר ומעט לימון כבוש עובדים נהדר יחד ומפיקים ארוחה שלמה בצלחת אחת.
באדיבות שיילי אנגל, חברת סנפרוסט.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. לקציצות: מערבבים את כל חומרי הקציצות ויוצרים כדורים בקוטר 4 ס"מ.
2. מחממים מחבת על להבה בינונית, מוסיפים שמן, מטגנים את הקציצות עד הזהבה קלה ומעבירים לנייר סופג.
3. לתבשיל: מחממים סיר רחב על להבה בינונית, מוסיפים שמן, בצל, עגבניות וסוכר ומאדים תוך כדי בחישה כ-5 דקות, עד התרככות הבצל.
4. מוסיפים מים, לימונים כבושים, פפריקה, גרגירי חומוס, מלח ופלפל, מערבבים ומביאים לרתיחה.
5. מניחים את הקציצות בסיר ומביאים לרתיחה נוספת. מנמיכים את הלהבה, מכסים את הסיר ומבשלים 20-15 דקות, עד שהקציצות מוכנות.
6. מפזרים פטרוזיליה או כוסברה ומגישים.