מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני סלטים > סלט עגבניות חריף

סלט עגבניות חריף

סלט עגבניות חריף

תיאור המתכון

סלט חריף במיוחד של עגבניות.
טעים ומומלץ לכל חובבי השום והפלפל!
אין עוד סלט חריף וטעים כזה.
הסלט מוגש בד"כ במסעדות כפתיח.
זמן הכנת סלט העגבבניות החריפות קצר, אך חשוב להקפיד לתת זמן לסלט לספוג את הטעם של המרכיבים שלו לפני ההגשה!

מרכיבים

אופן ההכנה

חותכים את העגבניות לקוביות בינוניות.
חותכים את השום לריבועים קטנים כמה שאפשר (כדי למצות את הטעם שלהם)
חותכים את הפלפל החריף לטבעות.

מערבבים טוב טוב את כל הרכיבים, עם שמן זית ומלח לפי הטעם.
נותנים לעגבניות לספוג את הטעם במשך 3-4 שעות,
והסלט מוכן להגשה.

הערות

אם רוצים פחות חריפות -
ניתן להוציא את הגרעינים מהפלפל הירוק לפני הוספתו לסלט.
חשוב שהפלפל יהיה ירוק, כדי שאם רוצים את הסלט עגבניות חריפות עוד פחות חריף - ניתן יהיה לאכול רק את העגבניות בקלות ובלי להתבלבל בין העגבניות החרפיות לפלפל החריף.