מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

מוצרט

מוצרט

תיאור המתכון

עוגה הבנויה מ- 3 שכבות של מרנג ושקדים ממולאים בקרם פריזיאן (ללא גלוטן) ומעל שבבי שוקולד מריר.
העוגה מתאימה להפליא לכלל האוכלוסיה ובפרט לחולי צליאק.
השילוב בין המרנג והשוקולד נימוח בפה בצורה מופלאה.

מרכיבים

אופן ההכנה

מרתיחים 1/4 ליטר שמנת, מכבים את האש ומוסיפים את השוקולד תוך כדי ערבוב עד להיוצרות מרקם אחיד, מניחים להתקרר ללילה.
מקציפים את החלבונים ולאחר היוצרות קצף מוסיפים לאט את הסוכר עד לקבלת קצף יציב וחלק.
בתנועות קיפול עדינות מוסיפים לאט את השקדים.
מציירים על נייר אפיה 3 עיגולים בגודל 26 ס"מ.
מזלפים את קצף החלבונים בצורת שבלול.
מכניסים לתנור שחומם מראש לטמפ' של 140 מעלות. ומניחים למרנג להתייבש לילה.
לאחר שהתקרר והיבשו עיגולי המרנג, מקציפים את שאר השמנת המתוקה (1 ליטר) עם הסוכר והוניל לקצף יציב, מאחדים ת קרם הפריזיאן ומרכיבים את העוגה בצורה שווה.
מניחים עיגול על עיגול ומעל מפזרים תלתלי שוקולד.

המתכון באדיבות
קונדיטוריית פרש אורגוואי 1, מרכז מסחרי קרית יובל, ירושלים הצג טלפון קופונים לפרש