Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> בשר טלה מבושל עם מולח'יה

בשר טלה מבושל עם מולח'יה

בשר טלה מבושל עם מולח'יה

תיאור המתכון

מתכון ל-4 אנשים, של השף דוחול ספדי מבית מסעדת דיאנא

מרכיבים

אופן ההכנה

מתבלים את הבשר בכל סוגי התבלינים. מחממים את שמן התירס במחבת ומטגנים עד שהבשר משחים. מעבירים את הבשר לסיר ומכסים במים.
באותו שמן שבו טוגן הבשר מטגנים את הבצל והשום השלמים ומעבירים לסיר הבשר. מבשלים במשך שלוש שעות על אש קטנה. לאחר שהבשר נהיה רך מוסיפים את עלי המלוח'יה לסיר.
מחממים 1/2 כוס שמן זית במחבת ומטגנים את השום הכתוש ואח"כ מוסיפים אותו לסיר. טועמים ומשפרים את הטעם עם המלח והתבלינים.
מגישים עם אורז לבן.

הערות

לתמונות - ניתן לפנות אלי למייל או לנייד