מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני דגים ופירות ים > פרפרי סרדינים צלויים עם שמן זית, שום ומלח ים, פלפלים צלויים, בצל סגול, זיתי קלמטה ודסקיות תפוחי אדמה בכבישה חמה

פרפרי סרדינים צלויים עם שמן זית, שום ומלח ים, פלפלים צלויים, בצל סגול, זיתי קלמטה ודסקיות תפוחי אדמה בכבישה חמה

פרפרי סרדינים צלויים עם שמן זית, שום ומלח ים, פלפלים צלויים, בצל סגול, זיתי קלמטה ודסקיות תפוחי אדמה בכבישה חמה

תיאור המתכון

באדיבות השף צ'רלי פדידה מ- Olive Leaf, שרתון תל אביב

מרכיבים

אופן ההכנה

* מסדרים על גבי מגש אפיה עם נייר פרגמנט את הסרדינים הנקיים, עגבניות ובצל סגול.
* מתבלים במלח , פלפל ושמן זית ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות, לאפייה במשך כארבע דקות בלבד.
* מבשלים את תפוחי האדמה במים עד לריכוך של 80% ומעבירים אותם, כאשר הם עדיין חמים, לכלי עם תערובת שהכנו מראש - הכוללת 8 כפות שמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל - על מנת להעניק לתפוחי האדמה את הטעם והחמיצות המעניינת.
* מניחים בצלחת סרדינים, עגבניות, בצל, זיתים ותפוחי אדמה. מערבבים שמן זית עם ומיץ לימון ובוזקים על גבי הסרדינים לפי מידת הצורך

המתכון באדיבות
מסעדת אוליב ליף הירקון 115, מלון שרתון תל אביב, תל אביב הצג טלפון