מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> נתחי אנטריקוט צלויים, בצל מטוגן, כמון ופטרוזיליה על פיתה אפויה בשמן זית

נתחי אנטריקוט צלויים, בצל מטוגן, כמון ופטרוזיליה על פיתה אפויה בשמן זית

נתחי אנטריקוט צלויים, בצל מטוגן, כמון ופטרוזיליה על פיתה אפויה בשמן זית

תיאור המתכון

באדיבות השף צ'רלי פדידה מ- Olive Leaf שרתון תל אביב

מרכיבים

אופן ההכנה

* מתבלים את נתחי האנטרקוט במלח ופלפל ו4 כפות שמן זית וצולים בגריל או מחבת פסים במשך כ-3 דקות מכל צד. מוציאים ומניחים בצד.
* מחממים מחבת עם 10 כפות שמן זית ומוסיפים בצל מטגנים כ 2 דקות עד אשר הבצל מזהיב, מוסיפים שום ומטגנים במשך דקה נוספת.
* חותכים את האנטרקוט לרצועות ומוסיפים אל המחבת ומייד את התבלינים: כמון, מלח, פלפל ופטרוזיליה קצוצה. מקפיצים את כל התערובת במשך כחצי דקה (כדי שהבשר לא יתבשל יתר על המידה).
* את נתחי האנטרקוט מניחים על גבי הפיתה ומגישים.
* מקשטים בבצל ירוק שצלינו על גריל או במחבת.
* מומלץ לאכול במידת עשייה מדיום.

המתכון באדיבות
מסעדת אוליב ליף הירקון 115, מלון שרתון תל אביב, תל אביב הצג טלפון