מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> כבדי עוף בתאנים - באדיבות השף שי עשהאל

כבדי עוף בתאנים - באדיבות השף שי עשהאל

כבדי עוף בתאנים - באדיבות השף שי עשהאל

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לכבדי עוף בתאנים - באדיבות השף שי עשהאל ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

מטגנים קלות את חזה האווז ומוציאים מהמחבת, כששומן נשאר בו
לאלה שלא משתמשים בכבד צלוי- צולים את כבד העוף
מוסיפים את הבצל למחבת ומטגנים עד השחמה.
מוסיפים את הסוכר ומערבבים עד יצירת קרמל.
מוסיפים את החומץ והיין ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את התאנים החצויות, הכבדים וחזה האווז הצלוי, מוסיפים חמאה, מטלטלים את המחבת עד המסה מלאה של החמאה ומגישים מיד על לחם קלוי.
ניתן לעטר בשקדים.


קישורים:
לאתר מבשלים חוויה
המתכון באדיבות
מסעדת שי עשהאל- מבשלים חוויה כל הארץ!, כפר רות הצג טלפון