Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> עוף שלם צלוי בלימון אורגנו וזיתים

עוף שלם צלוי בלימון אורגנו וזיתים

עוף שלם צלוי בלימון אורגנו וזיתים

תיאור המתכון

מאת השף בן נרושוביץ מ"מכללת השף"

מרכיבים

אופן ההכנה

מכינים מרינדה מכל החומרים ומשרים את העוף בתוכה למשך כחצי שעה.
מכינים את העוף לצלייה על ידי הכנסת המרינדה לתוך החלל שבין העור לבשר ולתוך חלל הבטן וקושרים היטב.
מניחים את העוף בתבנית בשכיבה על הגב מעל רשת וצולים בחום של 220 מעלות למשך כ-50 דקות.
מפרקים את העוף לפי בשר חזה ורגל בהתאמה ומגישים.

המתכון באדיבות
בית ספר לבישול מכללת השף החרש 8, בניין עתיד, ליד תחנה מרכזית, תל אביב הצג טלפון