חיפוש מסעדה / מציאת שולחן פנוי
חיפוש מתקדם
:
מסעדות, בתי קפה, פאבים וברים
הצטרף לקבוצה בפייסבוק
בתי קפה ברים ואלכוהול כשר אירועים במסעדות מתכונים משלוחים
מסעדות באייפון
מועדון
פורום מסעדות
המומלצים
תכנון אירוע - 2eatויגן פרנדליפרויקט מטייליםחיפה והקריות
הסקר שבועי
מה ילדים אוכלים במסעדה?


מאמרים ראשיים
שף בשקט
ברים, יין ואלכוהול
קפה ובתי קפה
מסעדות בעולם
סדנאות בישול
אוכלים עם ילדים
מסעדות כשרות
סופרים קלוריות
כלים ומאכלים
מתכונים
מנות ראשונות
מנות עיקריות
תוספות
עוגות, קינוחים, מתוקים
משקאות
מתכוני מסעדות
מתכוני דיאטה
ג'אם בר- מסעדה צמחונית טבעונית חדשה בחיפה .... מסעדת יקב תשבי מחליפה תפריט .... סופגניות טבעוניות במסעדת Village Green .... חוגגים את חנוכה בחוות דרך התבלינים .... תפריט החורף החדש של שלו ביער .... סופ"ש גבינות ויין ב"הגושרים מלון בטבע" .... ארוחת חג ההודיה באנג'ליקה .... מסעדת יאניביצ'י החדשה בבוסתן הגליל .... חנוכה בחווית הרוכבים .... עסקיות צהריים ב- Village Green .... פורטו מציע ספיישל של צלחת שרקוטרי .... העסקית הכי שווה בעיר בדלידה .... תחרות "סבתא בישלה..." בכתית! .... תפריט סתיו במסעדת "אדמה בקתה קולינארית" .... חדש ברשת wolfnights - המבורגר טבעוני! .... חורף של מרקים במטבחון .... סתיו מתוק באנדיב אשדוד .... חורף חם באגאדיר: תפריט אוכל ואלכוהול חדשים .... מסעדת "מדיטה" משיקה תפריט עסקיות צהריים .... מסעדת משק ברזילי מציגה את תפריט חשוון .... TYO פותחת גם בשבת צהריים .... חורף שבת ב"טשרניחובסקי 6" .... ארוחות הבראנץ' בימי שבת במלון אמריקן קולוני .... מלון וולדורף אסטוריה מציע ארוחת בוקר יוקרתית .... מסעדה איטלקית חדשה בירושלים- "סאפורי" .... Village Green - מסעדה טבעונית חדשה בת"א .... דרבי בר פורט TLV מפנקת את רצי המרתון ....
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני מרקים > מרק דושפרה בוכרי - מסעדת סמרקנד

חיפוש מתכון




שלח לנו מתכון

מרק דושפרה בוכרי - מסעדת סמרקנד

  • זמן הכנה: 4 שעות
  • רמת מיומנות: בינוני

מרכיבים

  • חומרים להכנת בצק הכיסונים :
  • כמות של כ – 80 יחידות
  • 1 ק''ג קמח לבן רגיל
  • 2 ביצים
  • 1.5 כוסות מים
  • 1 כף של מלח גס
  • חומרים להכנת המלית :
  • 300 גרם בשר עגל טחון
  • מעט שומן כבש
  • 2 בצלים
  • מלח, פלפל וקימל טחון
  • חומרים להכנת המרק :
  • 250 גרם צוואר עגל חתוך לקוביות קטנות
  • 1 בצל חתוך לקוביות
  • 2 גזרים חתוכים לקוביות
  • 1 גמבה חתוכה לקוביות
  • 2 עגבניות חתוכות לקוביות
  • 1 כוס חומוס
  • 1/2 כוס דובדבנים מיובשים מושרים במים
  • 2 ליטר מים
  • מלח ופלפל

מרק דושפרה בוכרי - מסעדת סמרקנד
אופן ההכנה

מערבבים את החומרים לבצק ולשים עד לקבלת בצק גמיש ורך (ניתן להוסיף מעט קמח, או מים על פי הצורך)
יוצרים מהבצק כדור, משמנים ומכניסים למקרר לשעה.
מערבבים את החומרים למלית
לאחר שהבצק התקרר, מרדדים אותו לעלה דק, ניתן לרדד את הבצק במכונה להכנת פסטה או במערוך רגיל
חותכים לריבועים של 4 ס''מ במרכזם מניחים כפית מחומרי המלית, מקפלים את הרבוע באלכסון למשולש,
מצמידים את 2 קצוות המשולש זה לזה, ומעליהם סוגרים עם הקצה השלישי.

אופן הכנת המרק:
מטגנים את חתיכות הבצל, עד להזהבה, מוסיפים את קוביות הבשר, העגבניות, הגמבה, הגזרים והחומוס
מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, מערבבים מס' דקות ומוסיפים את מים.
מביאים לרתיחה, ומבשלים על אש נמוכה כ – 3 שעות.
מוסיפים את הדובדבנים המיובשים למרק כ – 10 עד 15 דקות לפני הגשתו ובזמן זה מבשלים את הכיסונים בסיר נפרד, עם מים, מעט מלח ושמן, עד שהם צפים.


כשר
המתכון באדיבות
מסעדת סמרקנד
יחזקאל קזז 18 , אור יהודה





תגובות

חיפוש מסעדה לפי אזורחיפוש מסעדה לפי סוגחיפושים פופולארייםמידע ברשתאודות 2eat
כל הזכויות שמורות ל - 2eat.co.il | תנאי שימוש | מפת אתר מצא אותנו ב-‪Google+‬‏
קבל הצעה לאירוע

קבל הצעה לאירוע במסעדה

[X]
לאירוע במסעדה בהתאמה אישית- השאר פרטים ואנו נחזור אליך עם ההצעות המתאימות ביותר. השירות, כמו תמיד- חינם!
השאירו פרטים