שוק אווז בתפוחי עץ ודבש
- מתאים ל: 6 מנות
- זמן הכנה: שעה
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
מתכון נפלא באדיבות מסעדת לה רלה ג'פה. לא קשה להכנה, מרשים וטעים במיוחד!
מרכיבים
- שש יחידות שוק אווז
- שלושה תפוחי עץ
- שתי כפות דבש
- כוס יין לבן
- כוס ציר עגל
- מלח ים ופלפל גרוס
אופן ההכנה
לנקות את השוקיים ולייבש אותן. להמיס בסיר ברזל שומן אווז ולהוסיף אליו את השוקיים.
לבשל כשעה וחצי כשהסיר מכוסה ולתבל. להוציא מהסיר את השוקיים ולהעבירן לתבנית.
להכנת הרוטב:
לקלף את התפוחים, לחרר ולפרוס אותם. להמיס במחבת ברזל שומן אווז, להוסיף את התפוחים ולטגן עד שיתרככו מעט. להוסיף שתי כפות דבש, כוס יין וכוס ציר עגל, עד להסמכת הרוטב.
לקראת ההגשה:
לחמם את שוקי האווז בתנור ולהוסיף את הרוטב עם פרוסות התפוחים.
המתכון באדיבות
|
מסעדת לה רלה ג'פה
בת עמי 7, מדרחוב תיאטרון נגה (גשר), יפו
הצג טלפון
050-7803725
|