פילה לברק על גרגרי חומוס ועגבניות שרי
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
מתכון של השף סהר רפאל, "כדיתא" במושב תימורים ו"כרמים" במושב סגולה
מרכיבים
- 4 יח פילה לברק נקי מעצמות
- 1 כוס גרגירי חומוס מבושל
- רבע כוס שמן זית
- 1כוס עגבניות שרי
- מלח פלפל
- חופן כוסברה
- 2 שיני שום פרוס
- פלפל אדום שלם יבש
- חצי כוס מים
- רבע כף פפריקה
אופן ההכנה
מחממים במחבת שמן זית ומטגנים מעט את השום.
מוסיפים את החומוס ומבשלים 5 דקות ואז מוסיפים שרי.
מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים חצי כוס מים.
מניחים מעל החומוס את הלברק מתבלים במלח ופלפל. מפזרים מעל את הפפריקה ומניחים בין הדגים את הפלפל היבש. מביאים לרתיחה.
מפזרים את הכוסברה מעל ומכסים.
לבשל על להבה נמוכה במשך 15 דקות.
המתכון באדיבות
|
מסעדת כדיתא
מושב תימורים, תימורים
הצג טלפון
08-8582037
|