טרטר דג ורימונים
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לטרטר דג ורימונים ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 200 גרם פילה דג לבן נקי מעור ועצמות (דניס, ברמונדי, פלמידה לבנה)
- 2-3 כפות גרגירי רימון לפי הטעם
- 2 כפות עלי נענע, קצוצים
- 4 כפות שמן זית משובח
- 1 יח' שאלוט קצוץ (או חצי בצל אדום קטן)
- 1 יח' גביע יוגורט סמיך
- מיץ מלימון אחד
- מלח דק
- פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
קוצצים את הדג לקוביות בערך בגודל חצי ס''מ.
מערבבים בקערה עם השמן, הרימונים, השאלוט והנענע ושומרים בקירור עד להגשה (רצוי לא יותר משעה-שעתיים).
סמוך להגשה מוסיפים את הלימון, המלח והפלפל לפי הטעם
מניחים על הצלחות כף גדושה של יוגורט.
מניחים על היוגורט כף גדושה של הטרטר ומגישים מיד.
* לפרזנטציה מרשימה וחגיגית אפשר לעצב את הטרטר לתבנית עגולה (רינג).
*ניתן לשלב רכז רימונים קנוי (זמין ברוב המרכולים) בתיבול הטרטר או לקישוט.