Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> קארה טלה במשרה רכז רימונים, שום וסויה מוגש על מצע צ'טני חבושים
גליאנו פירנצה בגליל

קארה טלה במשרה רכז רימונים, שום וסויה מוגש על מצע צ'טני חבושים

קארה טלה במשרה רכז רימונים, שום וסויה מוגש על מצע צ'טני חבושים

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לקארה טלה במשרה רכז רימונים, שום וסויה מוגש על מצע צ'טני חבושים ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. לערבב בקערה רחבה את מרכיבי המשרה
2. להניח את הצלעות במשרה למשך 3 שעות במקרר, עטופות בניילון נצמד
3. בזמן שהצלעות מונחות במשרה מכינים את הצ'טני חבושים:
בסיר רחב נמוך שוליים מחממים את שמן הזית ומביאים את הבצל הקצוץ והשום עד להזהבה קלה.
מוסיפים את החבושים ומבשלים על אש קטנה עד לריכוך (הבישול נעשה עם מכסה).
לאחר שהחבושים רכים מוסיפים את הסוכר החום ומבשלים עד לקבלת קרמל סמיך ומבריק.
מוסיפים את היין הלבן, מבשלים עד לצמצום כמעט מוחלט, מוסיפים את החומץ וממשיכים לבשל עד לספיגה כמעט מוחלטת של הנוזלים.
מוסיפים את עלה הדפנה ומתבלים בכל התבלינים היבשים.
לקראת סוף הבישול מוסיפים את הנענע הטחונה ומבשלים מס' דק' נוספות.
מכבים את האש ומניחים בצד עד להגשה.
4. את צלעות הטלה מוציאים מהמשרה וסופגים את הנוזלים.
5. מחממים תנור ל- 180 מע', מניחים את הצלעות על תבנית אפייה ואופים עד למידת העשייה הרצויה (רצוי בשר ורוד).
6. מניחים את צ'טני החבושים על הצלחת ומעל את הצלעות ומגישים.

אירוע חלבי כשר למהדרין - אלתרנתיב קפה מסעדהאירועים בלחם בשר מרינה, הרצליה. עד 200 איש, כשר למהדרין