קוקי סן ז'אק על מצע תרד ברוטב שמנת ברנדי
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לקוקי סן ז'אק על מצע תרד ברוטב שמנת ברנדי ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- שישה קוקי סן ז'אק
- בצל שאלוט קצוץ
- שן שום כתושה
- רבע כפית ג'ינג'ר כתוש
- כפית מיץ לימון
- שני חופנים תרד שטוף
- רבע כוס ציר דגים
- חצי כוס שמנת מתוקה
- כף חמאה
- כף ברנדי או קוניאק
אופן ההכנה
במחבת טפלון חמה לצרוב קלות את הקוקי סן ז'אק ולהניח במקום חמים.
להכנת הרוטב: מחממים שמן זית ומטגנים את בצל השאלוט הקצוץ, מוסיפים שום וג'ינג'ר. מתבלים במלח ים ופלפל לבן. מוסיפים פנימה את התרד השטוף ומקפיצים כדקה.
לאחר מכן מוסיפים ציר דגים ושמנת מתוקה מביאים לרתיחה ולבסוף מוסיפים את החמאה ומצמצמים לרוטב קטיפתי.
בצלחת מעט עמוקה מניחים את התרד במרכז עליו את הקוקי סן ז'אק הצרובים ומוזגים את הרוטב מסביב.
המתכון באדיבות
|
מסעדת שה רומי
הרצל 10, תל אביב
הצג טלפון
03-5175474
|