מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני קינוחים> מתכון לטו באב: פונדו שוקולד

מתכון לטו באב: פונדו שוקולד

מתכון לטו באב: פונדו שוקולד

תיאור המתכון

טו באב – מסעדת פורלין

לא סתם אומרים:"הדרך לליבו של גבר,עוברת דרך קיבתו".
ישנו קשר בין אוכל לאהבה וסקס. השילוב של אוכל טעים ומוצרים מעוררי אהבה ותאווה כמו: שוקולד,פירות יער,פירות ים וכו' יחד עם נרות ומוסיקה נעימה יוצרת אווירה מרגיעה ורומנטית.

אני בחרתי במתכון פונדו שוקולד לכבוד טו באב. המתכון הינו פשוט להכנה,משלב פרודוקטים מעוררי תאווה יחד עם שילוב של אכילה עם הידיים . כמו כן המתכון הינו זוגי.

מרכיבים

אופן ההכנה

1.מחממים בסיר את השמנת והחלב עד לרתיחה

2.מוסיפים את השוקולד,הסוכר ותמצית הוניל תוך כדי ערבוב על אש נמוכה

3. מבשלים עד שמתקבלת תערובת חלקה וסמיכה ומעבירים לכלי פונדו או לקערית ומגישים

4. טובלים את הפירות או שאר המוצרים בשוקולד ונהנים.

המתכון באדיבות
מסעדת פורלין פרישמן 10, תל אביב הצג טלפון