מתכון לטו באב: פונדו שוקולד
- מתאים ל: 2 מנות
- זמן הכנה: 15 דקות
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
טו באב – מסעדת פורלין
לא סתם אומרים:"הדרך לליבו של גבר,עוברת דרך קיבתו".
ישנו קשר בין אוכל לאהבה וסקס. השילוב של אוכל טעים ומוצרים מעוררי אהבה ותאווה כמו: שוקולד,פירות יער,פירות ים וכו' יחד עם נרות ומוסיקה נעימה יוצרת אווירה מרגיעה ורומנטית.
אני בחרתי במתכון פונדו שוקולד לכבוד טו באב. המתכון הינו פשוט להכנה,משלב פרודוקטים מעוררי תאווה יחד עם שילוב של אכילה עם הידיים . כמו כן המתכון הינו זוגי.
מרכיבים
- אשכול ענבים
- בננה חתוכה ל-4
- 200 גרם דובדבנים
- 200 גרם תותים
- מרשמלו
- עוגיות
- חלבה חתוכה
- מצרכים לרוטב שוקולד:
- 300 גרם שוקולד מריר
- 200 מ"ל שמנת מתוקה
- 100 מ"ל חלב
- כפית סוכר
- מעט תמצית וניל
אופן ההכנה
1.מחממים בסיר את השמנת והחלב עד לרתיחה
2.מוסיפים את השוקולד,הסוכר ותמצית הוניל תוך כדי ערבוב על אש נמוכה
3. מבשלים עד שמתקבלת תערובת חלקה וסמיכה ומעבירים לכלי פונדו או לקערית ומגישים
4. טובלים את הפירות או שאר המוצרים בשוקולד ונהנים.
- מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
- צמחוני
- כשר
המתכון באדיבות
|
מסעדת פורלין
פרישמן 10, תל אביב
הצג טלפון
03-5222664
|