מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכונים מיוחדים> טראפלס שוקולד מריר עם טוויסט קטן של דובדבנים ברום

טראפלס שוקולד מריר עם טוויסט קטן של דובדבנים ברום

טראפלס שוקולד מריר עם טוויסט קטן של דובדבנים ברום

תיאור המתכון

המתכון המפנק והמומלץ שלנו לפינוק זוגי בט"ו באב יהיה מתכון קלאסי של טראפלס שוקולד מריר אבל עם טוויסט קטן של דובדבנים ברום – תסכימו איתי שיותר סקסי ומפנק משוקולד ודובדבנים בתוספת של מעט אלכוהול, אין...

מרכיבים

אופן ההכנה

בקערה משרים את הדובדבנים ברום למשך כחצי שעה.
בסיר קטן מחממים את השמנת עד לרתיחה.
יוצקים על השוקולד ומערבבים עד להמסה מלאה של השוקולד.
מוסיפים את החמאה הרכה ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת חלקה ומבריקה.
מוסיפים את הדובדבנים עם הנוזלים שהצטברו בקערה ומערבבים היטב.
מקררים במקרר עד שהשוקולד מתקשה.
בעזרת כפית צרים כדורים קטנים מהתערובת ומגלגלים בקקאו.

המתכון באדיבות
מסעדת שוקולדה אחוזה 142, רעננה הצג טלפון