טראפלס שוקולד מריר עם טוויסט קטן של דובדבנים ברום
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה: שעה
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
המתכון המפנק והמומלץ שלנו לפינוק זוגי בט"ו באב יהיה מתכון קלאסי של טראפלס שוקולד מריר אבל עם טוויסט קטן של דובדבנים ברום – תסכימו איתי שיותר סקסי ומפנק משוקולד ודובדבנים בתוספת של מעט אלכוהול, אין...
מרכיבים
- 1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)
- 60 גר' חמאה רכה בטמפרטורת החדר
- 200 גר' שוקולד חלב באיכות טובה מאוד קצוץ לחתיכות קטנות
- 300 גר' שוקולד מריר 70% מוצקי קקאו לפחות קצוץ לחתיכות קטנות
- 200 גר' דובדבנים טריים מגולענים וחצויים
- רבע כוס רום
- אבקת קקאו הולנדי לגלגול
אופן ההכנה
בקערה משרים את הדובדבנים ברום למשך כחצי שעה.
בסיר קטן מחממים את השמנת עד לרתיחה.
יוצקים על השוקולד ומערבבים עד להמסה מלאה של השוקולד.
מוסיפים את החמאה הרכה ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת חלקה ומבריקה.
מוסיפים את הדובדבנים עם הנוזלים שהצטברו בקערה ומערבבים היטב.
מקררים במקרר עד שהשוקולד מתקשה.
בעזרת כפית צרים כדורים קטנים מהתערובת ומגלגלים בקקאו.
- מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
- צמחוני
- כשר
המתכון באדיבות
|
מסעדת שוקולדה
אחוזה 142, רעננה
הצג טלפון
09-7486505
|