מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

קוגלהוף

קוגלהוף

תיאור המתכון

דודו אוטמזגין מציג: מתכון לקוגלהוף- עוגת השמרים העגולה עם החור באמצע, שתמיד כיף לאכול! אז מה אוכלים קודם? את העוגה או את החור?

מרכיבים

אופן ההכנה

1.מערבלים במיקסר עם וו לישה את הביצים, החמאה, הסוכר, החלב והמים.
2.מוסיפים את הקמח, המלח והשמרים.
3.לשים את הבצק במשך 20 דקות עד שהוא משתחרר מדפנות קערת המיקסר.
4.מתפיחים את הבצק בטמפ' החדר למשך 1/2 שעה.
5מכניסים למקרר עטוף בניילון נצמד.
6.מחלקים את הבצק ל-3 חלקים שווים, מרדדים כל חלק על משטח מקומח למלבן בעובי של 3 מ''מ מורחים בחמאה מומסת או שמן.
7.מערבבים את חומרי המילוי ומפזרים בצורה שווה על כל חלק ומגלגלים.
8.מורחים את תבנית הקוגלהוף בחמאה (כדי שהעוגה לא תידבק ותשתחרר בקלות), מתפיחים ואופים בטמפ' של 160 מעלות במשך 40 דקות.
9.לאחר צינון משחררים את העוגה מהתבנית.

המתכון באדיבות
קונדיטוריית דודו אוטמזגין העצמאות 63, קרית אתא הצג טלפון

תגובות

  1. עוגת קוגלהולף אריאלה אורגל (01/08/2011 16:48:00)
    במתכון נרשם כי מחלקים את הבצק ל- 3 חלקים.
    מכאן אני מבינה שתצאנה 3 עוגות...

    האם המילוי מתחלק גם הוא ל- 3 או לכל אחת כמות מילוי בנפרד ז''א: 200 גר' סוכר ו- 20 גר' קקאו לכל עוגה.

    אודה להתייחסותכם.