מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> ספריבס עגל עם תפוח אדמה ננסי

ספריבס עגל עם תפוח אדמה ננסי

ספריבס עגל עם תפוח אדמה ננסי

תיאור המתכון

היכונו לקרב הגדול! בזירה: ספריבס עגל ותפוחי אדמה, מול ארוחה צמחונית. לא ברור מי מנצח?! לפניכם מתכון נפלא מבית היוצר של סקאלה. ספריבס - לא לקשוחים בלבד.

מרכיבים

אופן ההכנה

מחממים מחבת רחבה, מוסיפים שמן ומניחים את הספריבס בתוך המחבת, משחימים היטב מכל הצדדים ומניחים בצד.
מניחים את הנתח על חתיכת רדיד אלומיניום די רחב היכול לכסות את כולו. עם רדיד אלומיניום נוסף מרפדים את התבנית המתאימה לתנור.
מניחים בקערה את כל המצרכים של המרינדה, מערבבים היטב ומורחים את נתח הספריבס היטב מכל צדדיו ומניחים על רדיד האלומיניום.
שופכים מעט מהמרינדה שנשארה בקערה מעל הנתח ומקפלים את רדיד האלומיניום בכך שהוא מכסה ואוטם לגמרי את הנתח.
מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 130 מעלות ל- 8-9 שעות.

את תפוחי האדמה מניחים בסיר גבוה ורחב, מכסים במים קרים ומומלחים ומביאים לרתיחה. לאחר הרתיחה מסננים את תפוחי האדמה ומעבירים לקערה את תפוחי האדמה המסוננים, מתבלים היטב עם שאר המצרכים ומעבירים לתבנית מרופדת בנייר אלומיניום ונייר אפייה. מכסים את התבנית בנייר אלומיניום ומכניסים לתנור לחצי שעה על 200 מעלות, לאחר חצי שעה מורידים את נייר האלומיניום המכסה את התבנית ומשאירים בתנור עד לקבלת גוון חום פריך ויפה.
מגישים לצד הספריבס.

המתכון באדיבות
מסעדת סקאלה המלך דוד 7, מלון מצודת דוד, ירושלים הצג טלפון