סלופי ג'ו
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
מסעדת המיטבול בראשון לציון מצדיעה לארצות הברית עם הפקת מתכונים שכולה
א מ ר י ק ה
מרכיבים
- חצי קילו בשר טחון ללא הרבה שומן
- רבע כוס בצל קצוץ
- רבע כוס פלפל ירוק קצוץ
- חצי כפית אבקת שום
- כפית חרדל
- 3/4 כוס קטשופ
- 3 כפיות סוכר חום
- מלח ופלפל גרוס לפי הטעם
- עבור ההגשה:
- 4 לחמניות מתוקות קלויות בתנור
- מיונז על פי הטעם
- קטשופ על פי הטעם
- פרוסות עגבניה
- פרוסות בצל סגול
- חסה לעיטור
אופן ההכנה
להזהיב במחבת כבדה את הבצל, להוסיף את הבשר והפלפל הירוק הקצוץ. לשפוך את הנוזלים. להוסיף את אבקת השום, החרדל, הקטשופ והסוכר החום . לערבב היטב. לבשל במשך כחצי שעה , לטעום ולתקן תיבול עם מלח ופלפל.
חוצים את הלחמניה לשנים – על צד אחד מניחים רבע מתערובת הבשר ועל צידה השני מניחים את הירקות, קטשופ ומיונז למי שאוהב.
אוכלים חם ומתלכלכים כמה שיותר. אחרת למה קוראים לזה sloppy?
- מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
- כשר