מניפת אנטריקוט
- מתאים ל: 4 מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
מסעדת המיטבול בראשון לציון מצדיעה לארצות הברית עם הפקת מתכונים שכולה
א מ ר י ק ה
מרכיבים
- 800 גרם בשר אנטריקוט פרוס דק דק (לבקש מהקצב)
- חצי כוס מיונז אייכותי
- 3 בצלים גדולים חתוכים לפרוסות דקות
- 7 שיני שום קלופות
- 4 לחמניות ג'בטה אייכותיות
- ירקות העונה חתוכים- עגבניה,חסה מלפפון, בצל
- מלח ופלפל
אופן ההכנה
קולים את הבצלים עם שיני השום במחבת כבדה עד להזהבה (ללא שמן)
את שיני השום הקלויות כותשים יחד עם המיונז ליצירת מיונז שום ומתבלים במלח ופלפל.
את פרוסות הבשר מוסיפים לבצל המוזהב ומקפיצים יחד מספר דקות. מתבלים לפי הטעם.
להגשה: חוצים את הלחמניה, מורחים על צדה האחד מיונז שום בנדיבות ומעל מפזרים את תערובת הבשר והבצל הקלוי. על צידה השני של הלחמניה מניחים את הירקות הטריים
- מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
- כשר