מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

מניפת אנטריקוט

מניפת אנטריקוט

תיאור המתכון

מסעדת המיטבול בראשון לציון מצדיעה לארצות הברית עם הפקת מתכונים שכולה
א מ ר י ק ה

מרכיבים

אופן ההכנה

קולים את הבצלים עם שיני השום במחבת כבדה עד להזהבה (ללא שמן)
את שיני השום הקלויות כותשים יחד עם המיונז ליצירת מיונז שום ומתבלים במלח ופלפל.
את פרוסות הבשר מוסיפים לבצל המוזהב ומקפיצים יחד מספר דקות. מתבלים לפי הטעם.
להגשה: חוצים את הלחמניה, מורחים על צדה האחד מיונז שום בנדיבות ומעל מפזרים את תערובת הבשר והבצל הקלוי. על צידה השני של הלחמניה מניחים את הירקות הטריים

המתכון באדיבות
,