Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> כנפי עוף קלאסיים של המיטבול

כנפי עוף קלאסיים של המיטבול

כנפי עוף קלאסיים של המיטבול

תיאור המתכון

מסעדת המיטבול בראשון לציון מצדיעה לארצות הברית עם הפקת מתכונים שכולה
א מ ר י ק ה

מרכיבים

אופן ההכנה

לרוטב: מטגנים את השום בחמאה, מוסיפים את הפלפל, אחרי 2 דקות מוסיפים את הרוטב והמים ומרתיחים. מכינים את כנפי העוף: מטגנים אותן עד להזהבה בשמן עמוק. מסננים ומעבירים לרוטב, ל 2-3 דקות על אש קטנה. מוציאים ומגישים חם, עם מגבונים לחים בצד, חובה לאכול עם הידיים!

המתכון באדיבות
,