Skip Navigation Linksראשי > תוספות > ירקות וקטניות> עלי מנגולד במילוי בורגול, אבטיח ורימון

עלי מנגולד במילוי בורגול, אבטיח ורימון

עלי מנגולד במילוי בורגול, אבטיח ורימון

תיאור המתכון

השף דודו גרינברג מ"מכללת השף" מרחיב את האפשרויות עם פרי הקיץ הרשמי, אבטיח, ומציע ליהנות ממנו נוסף על השילוב העסיסי והמפתה עם גבינה בולגרית גם בצורת שלל מתכונים יצירתיים המבטיחים ארוחת גורמה אנינה במיוחד, ממנה ראשונה ועד קינוח ותוספות.

מרכיבים

אופן ההכנה

מערבבים את כל החומרים יחד למעט המנגולד. ממלאים את עלי המנגולד במלית שהכנו וגלגלים כמו בלינצ'ס. בוזקים מעל שמן זית ואם רוצים גם צ'ילי טרי קצוץ. מגישים ונהנים.

המתכון באדיבות
בית ספר לבישול מכללת השף הפסגה 8, בית הארחה בית וגן , ירושלים הצג טלפון