מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> חזה עוף צלוי בגריל ברוטב אבטיח ורימונים

חזה עוף צלוי בגריל ברוטב אבטיח ורימונים

חזה עוף צלוי בגריל ברוטב אבטיח ורימונים

תיאור המתכון

השף דודו גרינברג מ"מכללת השף" מרחיב את האפשרויות עם פרי הקיץ הרשמי, אבטיח, ומציע ליהנות ממנו נוסף על השילוב העסיסי והמפתה עם גבינה בולגרית גם בצורת שלל מתכונים יצירתיים המבטיחים ארוחת גורמה אנינה במיוחד, ממנה ראשונה ועד קינוח ותוספות

מרכיבים

אופן ההכנה

מכינים את העוף: מערבבים את כל החומרים ומצפים את נתחי העוף בתערובת. צולים במחבת או בגריל כ-5 דקות מכל צד.

מכינים את הרוטב: טוחנים יחד את כל החומרים במעבד מזון עד לקבלת נוזל חלק. מצמצמים את הנוזל במחבת עד לקבלת נוזל סמיך.

להגשה: פורסים את חזה העוף, יוצקים מעל את הרוטב ומגישים.

המתכון באדיבות
בית ספר לבישול מכללת השף הפסגה 8, בית הארחה בית וגן , ירושלים הצג טלפון