סביצ'ה סלמון ואבטיח

סביצ'ה סלמון ואבטיח

תיאור המתכון

השף דודו גרינברג מ"מכללת השף" מרחיב את האפשרויות עם פרי הקיץ הרשמי, אבטיח, ומציע ליהנות ממנו נוסף על השילוב העסיסי והמפתה עם גבינה בולגרית גם בצורת שלל מתכונים יצירתיים המבטיחים ארוחת גורמה אנינה במיוחד, ממנה ראשונה ועד קינוח ותוספות

מרכיבים

אופן ההכנה

מערבבים בקערה אבטיח, סלמון, ענבים, ג'ינג'ר, שום, נענע, חומץ, ושמן זית. מחלקים לקעריות הגשה ומפזרים מעל צ'ילי, מלח ופלפל. מגישים ובתאבון

המתכון באדיבות
בית ספר לבישול מכללת השף המוסכים 29, בנין מכללת עתיד(מול קניון לב המפרץ), חיפה הצג טלפון
לחם בשר הרצליה אירועים חדש