פילה ברמונדי אפוי עם שמן זית ועשבי תיבול מוגש על סלט שעועית לבנה ועגבניות אדומות ובשלות
- מתאים ל: 6 מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
בחסות 'פריניר'
השף הבכיר צ'רלי פדידה- מלון שרתון תל אביב מציג מתכונים להכנת מנות גורמה קלות להכנה
מרכיבים
- 6 פילה ברמונדי נקיים מאדרות וקשקשים
- 2 עגבניות קלופות וחתוכות לקוביות
- מלח ופלפל שחור לפי הטעם אישי
אופן ההכנה
אופן הכנת הדג
ממליחים ומפלפלים את פילה הברמונדי , מערבבים בכערה שמן זית , עשבי תיבול ושום , בוזקים על הדגים ומניחים את הדגים על מגש אפיה כאשר הדג עם העור כלפי מעלה .
מחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות וכאשר התנור חם מכניסים את הדגים ל 10 דקות
אופן הכנת סלט שעועית
משרים שעועית לבנה במים ל 12 שעות ולאחר מכן מבשלים כ שעה וחצי , כאשר השעועית רכה ומוכנה לאכילה מצננים מעט ומוסיפים את שאר המרכיבים מערבבים ובודקים טעם .
אופן הרכבת המנה
מניחים במרכז הצלחת סלט שעועית ומסדרים מעל את פילה דג אפוי .
אפשר לקשט בשמן זית בטעם צ'ילי מערבבים צ'ילי יבש חריף ושן שום בשמן זית למשך 24 שעות עד אשר השמן תופס את החריפות.