פניר קורמה

פניר קורמה

תיאור המתכון

מתכוני גבינה הודיים
מתכוני פניר לשבועות 2009
באדיבות מסעדת אינדירה

מרכיבים

אופן ההכנה

מחממים שמן במחבת ומטגנים את הפניר על אש בינונית עד להזהבה (לערבב בעדינות כדי שהגבינה תטוגן היטב) ולאחר מכן לשמור בצד. עם אותו שמן מטגנים את הציפורן והפלפל השחור. לאחר דקה מוסיפים את הבצל, הקוקוס המגורר, זרעי הפרג, והג'ינג'ר ומחית השום. לאחר כדקה נוספת מוסיפים את המלח, הצ'ילי האדום, הכורכום, אבקת הכוסברה ואבקת המסאלה.
מטגנים כדקה נוספת (בשלב זה צריך ריח התבשיל אמור לתפוס ממש חזק), מוסיפים את חתיכות העגבנייה ומטגנים עד קבלת תערובת סמיכה. מוסיפים מעט מים וממשיכים לבשל עוד 7 דקות עד הסמכת התבשיל. מגבירים את האש עד לרתיחה, מוסיפים את גבינת הפניר המטוגנת למשך עוד 3-4 דקות והמנה מוכנה.

המתכון באדיבות
מסעדת אינדירה שאול המלך 4, תל אביב הצג טלפון קופונים לאינדירה