מותר פניר

מותר פניר

תיאור המתכון

מיליוני הודים לא טועים, במיוחד אלה שבאו מאינדירה. לפניכם מתכון מיוחד לתבשיל הודי של גבינה, ירקות ותבלינים אותנטיים, באדיבות המסעדה.

מרכיבים

אופן ההכנה

1.לחמם מחבת עם שמן זית למדיום.
2.לחתוך את הפניר לקוביות קטנות ולטגן במחבת עד להשחמה קלה. בזמן הטיגון להפוך את קוביות הפניר ובסיום להניח בצד.
3.לחתוך את הבצל, עגבניות וצ'ילי ירוק לחתיכות בגודל סביר ולטחון במיקסר עד שהתערובת הופכת לעיסה דביקה. בסיום הטחינה להוסיף את אבקת הג'ינג'ר שום.
4.לחמם את השמן שנשאר מטיגון הפניר ולטגן כ- 30 שניות את התבלינים. להוסיף את עיסת העגבנייה, בצל וצ'ילי שיצרנו ולהמשיך לטגן יחד במידת חום מדיום עד להזהבה.
5.מוסיפים את האפונה וכחצי כוס מים על פי הצורך להבאת הרוטב לסמיכות הרצויה.
6.מוסיפים את הפניר לתוך התערובת לערבב היטב ולהמשיך לחמם לעוד 5 דקות נוספות.
7.לקישוט מסדרים מעל עלי כוסברה והמנה מוכנה.

המתכון באדיבות
מסעדת אינדירה שאול המלך 4, תל אביב הצג טלפון קופונים לאינדירה