מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכונים ל-מנות ראשונות קרות> טירמיסו עגבניות וריקוטה מוגש קר עם צנימי תבלינים

טירמיסו עגבניות וריקוטה מוגש קר עם צנימי תבלינים

טירמיסו עגבניות וריקוטה מוגש קר עם צנימי תבלינים

תיאור המתכון

לרגל שבועות מציע צוות השפים של 'פריניר', יצרנית מותג 'טבע טרי', מתכונים משובחים בשילוב מיוחד של גבינות ועגבניות לבריאות כבר אמרנו?

מנה חגיגית במיוחד לשבועות, קלה להכנה ומאוד מרשימה. את המנה נכין בכוסות אישיות שיוגשו לשולחן החג כפתיח נפלא ומגרה לארוחה. פירוש הקינוח טירמיסו באיטלקית הינו 'תרים אותי למעלה' ויופייה של מנה זו הוא שהיא ממש בנויה כמנת קינוח, אולם זו מנת פתיחה מלוחה!

מרכיבים

אופן ההכנה

חותכים לרבעים את עגבניות השרי ומניחים בקערה. מוסיפים את רוטב הפיצה (מתבלים במלח ופלפל אם יש צורך).

מזליפים שמן זית בנדיבות על פרוסות הלחם ואת עשבי התיבול ומניחים על מחבת שחיממנו מראש. מטגנים את פרוסות הלחם עד להזהבה מספר דקות. לאחר מכן, קוצצים את הלחם לריבועים.

מערבבים את הריקוטה עם השמנת ומתחילים בהרכבת המנה: בתחתית הכוס מניחים את הצנימים המתובלים , מעל כף מהגבינה ומעל את תערובת העגבניות, יוצרים כך שוב שכבה נוספת או שתיים- תלוי בגודלה של הכוס. ומגישים עם כפית!