מרק עגבניות קר עם מיקרו בזיליקום וקרוטונים, מוגש עם קרוסטיני גבינת עזים
- מתאים ל: 6 מנות
- זמן הכנה: שעה
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
לרגל שבועות מציע צוות השפים של 'פריניר', יצרנית מותג 'טבע טרי', מתכונים משובחים בשילוב מיוחד של גבינות ועגבניות לבריאות כבר אמרנו?
מנה אידיאלית לחג, קלילה, טרייה, בריאה ומרשימה, והכי חשוב- קלה מאוד להכנה!
מרכיבים
- 2 בצלים קצוצים
- 2 כפות שמן זית איכותי המתאים לטיגון
- 3 קופסאות של רוטב פיצה של 'פריניר' 260 גר' יח'.
- 1 כוס מים
- 1 כוס יין לבן
- 3 שיני שום כתושות
- עלי מיקרו בזיליקום לעיטור (אם אין מיקרו בזיליקום להשתמש בבזיליקום קצוץ)
- חבילת קרוטונים מאיכות טובה
אופן ההכנה
מזהיבים את הבצל בשמן הזית, מוסיפים את השום הכתוש ומערבבים. לאחר שהבצל והשום זהובים ומוסיפים את שאר חומרי הגלם, ומבשלים על אש נמוכה כ-40 דקות. מוציאים את ענף הטימין, מניחים למרק להצטנן לטמפרטורות החדר ואז מרסקים בעזרת בלנדר מוט או מג'ימיקס.
מחזירים לסיר מתקנים תיבול , מקררים ומגישים מעוטר קרוטונים.
מגישים את המנה בליווי קרוסטיני (טוסטונים) עליהם נמרח גבינות עזים, זאת לצד כוס יין לבן צונן.
- מתאים להגשה לילדים
- דיאטטי
- צמחוני
- כשר