אפונה עדינה עם גבינה בולגרית ונענע
- מתאים ל: 6 מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
מתכוני ירקות וגבינות מופלאים לחג השבועות – באדיבות "סנפרוסט"
כמות: 6 מנות / 10 קלוריות למנה .
האפונה העדינה המאופיינת במרקם מיוחד וטעם מעודן ומתקתק דלה בקלוריות ועשירה בברזל, ויטמין C וויטמין K. מתכון זה עשיר בוויטמין C שמקורו גם מעלי הנענע והלימון אותם מוסיפים לאחר הבישול ולכן נשמרים בהם הוויטמינים
מרכיבים
- 1 שקית (600 גרם) אפונה עדינה מוקפאת ''סנפרוסט''
- 1 כפית קליפת לימון מגוררת
- 1/2 כוס עלי נענע טריים, קצוצים
- 120 גרם גבינה בולגרית 5%, מפוררת
אופן ההכנה
1.מבשלים את האפונה לפי ההוראות שעל האריזה ומסננים.
2.מעבירים לקערה, מערבבים עם 2 כפות שמן זית וקליפת לימון. מוסיפים את הנענע,
הגבינה והפלפל ומערבבים בעדינות. אם יש צורך, מוסיפים מלח