Skip Navigation Linksראשי > תוספות > ירקות וקטניות> אפונה עדינה עם גבינה בולגרית ונענע
גליאנו פירנצה בגליל

אפונה עדינה עם גבינה בולגרית ונענע

אפונה עדינה עם גבינה בולגרית ונענע

תיאור המתכון

מתכוני ירקות וגבינות מופלאים לחג השבועות – באדיבות "סנפרוסט"


כמות: 6 מנות / 10 קלוריות למנה .
האפונה העדינה המאופיינת במרקם מיוחד וטעם מעודן ומתקתק דלה בקלוריות ועשירה בברזל, ויטמין C וויטמין K. מתכון זה עשיר בוויטמין C שמקורו גם מעלי הנענע והלימון אותם מוסיפים לאחר הבישול ולכן נשמרים בהם הוויטמינים

מרכיבים

אופן ההכנה

1.מבשלים את האפונה לפי ההוראות שעל האריזה ומסננים.
2.מעבירים לקערה, מערבבים עם 2 כפות שמן זית וקליפת לימון. מוסיפים את הנענע,
הגבינה והפלפל ומערבבים בעדינות. אם יש צורך, מוסיפים מלח

אירועים בלחם בשר מרינה, הרצליה. עד 200 איש, כשר למהדריןאירוע חלבי כשר למהדרין - אלתרנתיב קפה מסעדה