מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני לחמים ו מאפים> מאפה אישי תרד וריקוטה

מאפה אישי תרד וריקוטה

מאפה אישי תרד וריקוטה

תיאור המתכון

מתכוני ירקות וגבינות מופלאים לחג השבועות – באדיבות "סנפרוסט"


שילוב קלאסי של מדליוני תרד עם ריקוטה היוצר מאפה בעל מרקם קליל ומענג. ניתן להכין מנה זו גם כפאי משפחתי ואז עורכים את הבצק בתבנית ויוצקים מעל את המלית. יש להוסיף למלית זו ביצה נוספת.

מרכיבים

אופן ההכנה

1.מפשירים את התרד בסיר על להבה נמוכה תוך כדי ערבוב, מסננים את המים העודפים ומצננים.
2.מוסיפים לתרד את שאר חומרי המלית ומערבבים.
3.חותכים את הבצק ל-12 ריבועים שווים, מניחים כל ריבוע בשקע התבנית ויוצקים לתוכו את מלית התרד. מורחים את קצוות הבצק בביצה טרופה.
אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 צ. כ-40-30 דקות